Zsánerirodalmi tábor

Az augusztus izgalmasan kezdődött, mivel egy hétet töltöttem Kisorosziban, a korábban meghirdetett “Zsánerirodalmi” táborban.

A napok reggeli beszélgetésekkel, délelőtti és délutáni előadásokkal teltek, melyben a kérdezz-felelek ugyanúgy helyet kapott, mint a drámajátékok. A vacsora után sem volt pihenés, hiszen a napi feladatokat el kellett végezni, és akinek még ereje maradt, az becsatlakozhatott az asztalt körbeülő, billentyűkopogtató írók közé egy kis munkára.

A jelenlévők közül sokat előtte csak az íróiskolából, vagy bétázó csoportokból ismereték egymást, és a a közös étkezésekkel, és a hosszas ülések utáni gyógysétákkal sikerült szorosabbá tenni a korábbi baráti kapcsolatot is.

Inspiráló napokat töltöttünk együtt, hogy aztán mindenki visszavonuljon a saját életébe, ahol a legjobb tudása szerint hasznosíthatja a tanultakat.

Köszönet a szervezőknek, előadóknak, és nem utolsó sorban valamennyi résztvevőknek!

 

Ez a weboldal sütiket használ!

Ha elfogadod a weboldal statisztikákhoz szükséges sütiket használatát. Amennyiben nem engedélyezed a használatát, akkor az oldal továbbra is elérhető, viszont az nem küld információkat rólad.